nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Chorvatsko ubytování
Porovnejte a online rezervujte Chorvatsko ubytování za super ceny
Kované ploty
Kované ploty, garážová vrata, vjezdové brány a plastové ploty.
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Chorvatsko Ubytování
Porovnejte 600 nabídek a online rezervujte Ubytování v Chorvatsku

Miluji ho... ale on je o hodně straší

Autor: looveegirllseznamcz, datum: 10.03.10 13:54, odpovědí: 4

Ahojky, chtěla jsem se Vás zeptat, co si o tom myslíte. Jsem zamilovaná do jednoho kluka. Je mu přes 20... nwm přesně kolik, ale problém je v tom, že mě je 14. Já se mu taky líbím, když se potkáme, pozdravíme se a zamáváme si, on schválně chodí na místa, kde se vyskytuju i já... bydlíme totiž kousek o sebe. On ani není tak hezký, ale je hodný a v pohodě a to mi stačí. Celý den na něj myslím, nevnímám co říká učitelka, v noci se mi o něm zdá. Opravdu mi na něm záleží, ale problém je v tom věkovém rozdílu. Mě by to ani nevadilo, ale horší by to bylo z pohledu mých rodiču. Já jsem totiž taková, že se docela dobře učím, ven chodím jen s kámoškama a nekouřím, atd... Se právě bojím, že kdyby jsme spolu chodili, že by to nepřekousli mí rodiče. Ale jako třeba když ho vidím, tak jsem nervozní, třepu se a nejradši bych šla za ním. Nwm co mám dělat... Prosím porádíte? Díky

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Miluji ho... ale on je o hodně straší
Autor: fifanek®, datum: 10.03.10 18:59

Je to tvůj život.. Já se mojich rodičů na nic skoro neptám. Taky se dobře učím, nekouřím, nejsem nějakej namachrovanej skaťák, atp. A když mám holku, představím jí rodičům, ale co jim je do toho jestli je to o 5 let starší nebo o 3 roky mladší..

Autor: slunatko®, datum: 13.03.10 22:54

Ahojda, k předchozí reakci, je to sice hezké že ty se rodičů na nic neptáš ale ty seš kluk. Rodiče mají o svou holčičku, která vždycky bude jejich malou holčičkou, at už jí je 5, nebo 25...

Mno a ktvému dotazu... je to sice jen šest let.. ale ono na to rodiče protě koukají jinak. Když ti je 14 a chtěa bys 20ti letého, tak budou mít strach, aby ti neublížil, v nečem nezklmaal, špatně neovlivnil.. ono tím že člověk vyrůstá a potkává různé lidi, chodí se stejně starými, máte stejné zájmy.. a společně si hledáte cestu... každej si utváříte svoji osobnost. Mno a díky tomuhle věkovému rozdílu, by to mohlo mít jiný vliv, i když je pravda, že kluci v 15 nevdí co chtějí, tak to kolikrát nevědí ani ti, co jim je dvacet. Oni ho budou vidět jako někoho, kdo je bud na vš, nebo už pracuje, má jiné zájmy, má přátele svého věku a stakovýhlem kuřetem by neměl co dělat. Věkový rozdíl 6 let není moc, třeba když mě je 20 a měla bych přítele 26, tak to nikomu nepřijde divné. chápeš jak to myslím?

Mno a co ti poradit? Co sem pochopila z tvého příspěvku, tak se jen vídáte. Zkus s ním promluvit, pozant ho blíž. Než s ním budeš chodit, potřebuješ toho druhého poznat. A sama uvidíš jak si rozumíte, máte-li si co říctm je s ním sranda.. A pokud by tě chtěl, ty jeho a vypadalo by to, že vám to může klapat, tak ti pak nezbyde nic jiného než je seznámit, aby i oni zjistili jak je fajn. Ale taky třeba nebudou proti.

Nechci tě tu poučovat, ale dej si prosím pozor na to slovní spojení - miluju ho... je to moc nadnesené, když ho ani neznáš.. si ted hodně opravdu hodně zamilovaná.. ta dvě slova, pak vyjadřují shodu a porozumění obou, nacházení kompromisů a řešení společných problémů. Však na to si časem přijdeš.. každýk otmu jednou dojde a pochopí, koho opravdu miloval, i kdyby s ním neměl nakonec být.. Doufám že mi to nemáš za zlé

Přeju hodně štestí a lásky do života

RE(2x): Miluji ho... ale on je o hodně straší
Autor: looveegirl, datum: 15.03.10 21:25

Jj moc ti děkuji za radu. Jenže on nemusí být starší o 6let, ale myslím že je starší tak asppon 25. Už má řidičák atd. Nemyslíš, že je to moc velký věkový rozdíl? Myslíš, že by nám to mohlo fungovat? Dík

Autor: terus, datum: 18.03.10 22:55

Ahojky

Mé kamarádce je 20 a má 32 letého přítele a klape jim v pohodě.. dokonce si přítel s rodičema rozumí víc než kde nějakej mladší kluk

Přeju hodně štěstí

Poslední diskuze v láska a sex

Náhodně vybrané galerie