- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Jak to brát?
Ahoj...muj kluk se semnou rozešel ale včera mi psal že me má pořád rád(já jeho taky), ale být spolu prej nemužeme nedokáže to vysvetlit , ale prý to tak cítí.Prostě se prý budememe mít oba rádi ale spolu být nemužeme jak to mám brát? Předem Vam dekuji za odpoved
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
myslím že tak, že si to sám neumí srovnat v halvě. Nemá seřazené hodnoty a netuší co chce. A taky si nejspíš neuvědomuje, že říct druhému že ho máš rád a budeme kamarádi... tolik bolí. To jsou prostě kluci. 
To ano
..Ted mi přijde že mu to je jedno..proč kluci tak moc ubližují...?!:.
Tolik to bolí a oni nejsou schopni být aspon férový a upřímný...Jinak Ti moc děkuji za odpověd
Jak zajímavý,ne všechny kluci jsou ,,sv*ně\\ já třeba se z cca 20 holek rozešel 2x... Jinak vždy oni , aniž bych podvedl... A to nejsem nějak nudnej,nebo ne že bysme se neviděli málo,nebo naopak... Prostě nedokážu pochopit,co holky v mém okolí od kluka očekávaj
Asi mám fakt Smulu 
Tak ty sji vyjimka, ale proč jste vy kluci takový?(ted nenarážím na tebe , myslim to obecně).Většinou to bývá tak že ti co jsou uplně vpohodě a opravdu milujou tak si najdou někoho kdo svym zpusobem neni takový jakého by si předtsavoval a ten druhý mu pak dost ublíží..
Bolí to, děsě moc .Ale ted už jsem vpohodě
Taky mám asi smůlu..
to se přesně stalo mě teď nedávno... našel jsem si holku strašně moc jsem ji miloval... furt jsem myslel jen na ni... kdyz jsme byly spolu ja byl ten co furt třeba pusinkoval objimal apod.. a od ni jsem časem začal cítit jistej odstup... pak kdyz se ke mě neměla vubec mi řekla že do mě není zamilovaná... že jsem prej na ni moc hodnej, a že bych ji klidně dokazal snýst modry z nebe kdyby to šlo... a o to prej ona nestoji. pak mi řekla že mě považovala celej vztah za kamoše se kterym spí... a to mě srazilo... o tohle nestojim... pak dalši den jsme se rozešli... ale i tak to prostě strašně bolí...
Asi si to chce srovnat v hlave..budte treba zatim kamosi..casem se to mozna vsechno urovna a budete zase spolu
Děkuji, asi máš pravdu. Byla jsem sním venku a když jsem odcházela večer tak mě políbil dvakrát.
Pak se mi zase ozval , že by semnou chtěl jít ven ...
Ale co když si dělám plané naděje?..Jak se k němu mám chovat?..Co jen dělat mám?

Ahoj, poradim Ti, ten kluk neni vubec vyzraly, nevi co chce a jestli Ti pise a presto s Tebou nemuze byt, je to na nic, zkus zapomenou, bude to jen trapeni.
Poslední diskuze v láska a sex
- Už nemiluje - bez odpovědi
- Trápení pro P. - bez odpovědi
- Potřebuji popradit - 1 odpověď
- Nejde nám se s přítelem milovat :( - 5 odpovědí
- chtel bych vedet jestli se vrati - 2 odpovědi
- jak mám říct jednoduše MILUJI TĚ - 1 odpověď
- miluji ho a on to neví - co mám dělat? - 1 odpověď
- Jak se zbavit strachu z polibku? - 1 odpověď
- Jak ho získat zpět? - 2 odpovědi
- Sexualni napad pro zpestreni - 1 odpověď
- Jak říct miluji tě - 4 odpovědi