nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Nemůžu s ním chodit!

Autor: radka, datum: 22.06.10 21:12, odpovědí: 2

Jsem šíleně zamilovaná do jednoho kluka.Konečně jsmě se spolu začali bavít.Jenže je tu problém... on je rom! :o( a já s ním nemůžu chodit:o( všichni ve škole si o nás říkají,že spolu chodíme,učitelky nás sledují a divně se tváří!Jsem z toho nanervy,nechci,aby jsi o mě říkali,že chodím s romem.Jenže když jsem s ním,tak jsem šťastná a když se mě dotkne mám motýlky v břiše.Chci ho ,ale nemůžu:o(Chce se mnou jít ven ,jenže já nechci ,aby mě držel atd. Nechci být středem pozornosti,aby nás každý sledoval,že normální holka chodí s romem,jenže co mám dělat,když jsem s ním ráda? :o( Pomoc prosím :o(

Upozornění
Tato otázka je 559 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Nemůžu s ním chodit!
Autor: majky, datum: 23.07.10 01:50

Ahoj,podle mě a toho co jsem si zažil za těch 17 let života,je to řešení (pouze teoreticky) moudré(stydíš se,bojíš se o vysmáti) ale ber na vědomí to že když tě přitahuje,když jsi v jeho přítomnosti štastná,když ho miluješ,tak by si to měla skusit,snad nejdřív natajno (pokud se vážně tak stydíš)... Je to prakticky jen na tobě... A snad máš chytré kamarády/ky že by to dokázali pochopit... a co si myslí učitelka a hloupí spolužáci ti muže bejt fuk...Pokud budeš mít přátele,kteří při tobě budou vždy stát,neboj se toho ... Hele kdyby si chtěla poradit,tak číslo na mobil 777921331... Icq : 299-827-808.. neboj se napsat tak se měj hezky a at ti to s nim nějak (chytře) vyjde Ahoj,Michal

RE: Nemůžu s ním chodit!
Autor: mia, datum: 31.07.10 09:24

ZALEZI NA TOM KOLIK TI JE LET A JAKY POSTOJ K ROMUM MAJI VASI. ZAJDI K NEMU DOMU, ALE ABY TAM MEL BRACHY A SEGRY, PROSTE POZNEJ JAK ZIJE - ALE NESPI S NIM, JINAK JE TO CELE V PR,...

TAKHLE HO ZKOUMEJ MESIC MINIMALNE - JAK ZIJE, CO BRACHOVE A SEGRY ATD. POZNEJ JEHO RODINU A ROZHODI SE, ZDA BYS TAK CHTELA ZIT.

POKUD VASI NEJSOU RASISTI, BUDE TO NA DOBRE CESTE.

POKUD JSOU RASISTI, BER HO NA ZAHRADU JAKO KAMARADA A POZVI SI VICE LIDI. PROSTE NEJAKA OSLAVA NECEHO - KONCE PRAZDNIN, ATD. JDE O TO, ABY SI HO NENAPADNE VASIM PODSUNULA A POZNALI HO SAMI, JAKY ON JE...

JEN TAK MAS SANCI, ZE TI VASI NEROZBIJOU.

Poslední diskuze v láska a sex