- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Nemůžu s ním chodit!
Jsem šíleně zamilovaná do jednoho kluka.Konečně jsmě se spolu začali bavít.Jenže je tu problém... on je rom! :o( a já s ním nemůžu chodit:o( všichni ve škole si o nás říkají,že spolu chodíme,učitelky nás sledují a divně se tváří!Jsem z toho nanervy,nechci,aby jsi o mě říkali,že chodím s romem.Jenže když jsem s ním,tak jsem šťastná a když se mě dotkne mám motýlky v břiše.Chci ho ,ale nemůžu:o(Chce se mnou jít ven ,jenže já nechci ,aby mě držel atd. Nechci být středem pozornosti,aby nás každý sledoval,že normální holka chodí s romem,jenže co mám dělat,když jsem s ním ráda? :o( Pomoc prosím :o(
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj,podle mě a toho co jsem si zažil za těch 17 let života,je to řešení (pouze teoreticky) moudré(stydíš se,bojíš se o vysmáti) ale ber na vědomí to že když tě přitahuje,když jsi v jeho přítomnosti štastná,když ho miluješ,tak by si to měla skusit,snad nejdřív natajno (pokud se vážně tak stydíš)... Je to prakticky jen na tobě... A snad máš chytré kamarády/ky že by to dokázali pochopit... a co si myslí učitelka a hloupí spolužáci ti muže bejt fuk...Pokud budeš mít přátele,kteří při tobě budou vždy stát,neboj se toho
... Hele kdyby si chtěla poradit,tak číslo na mobil 777921331...
tak se měj hezky a at ti to s nim nějak (chytře) vyjde
Ahoj,Michal
ZALEZI NA TOM KOLIK TI JE LET A JAKY POSTOJ K ROMUM MAJI VASI. ZAJDI K NEMU DOMU, ALE ABY TAM MEL BRACHY A SEGRY, PROSTE POZNEJ JAK ZIJE - ALE NESPI S NIM, JINAK JE TO CELE V PR,... TAKHLE HO ZKOUMEJ MESIC MINIMALNE - JAK ZIJE, CO BRACHOVE A SEGRY ATD. POZNEJ JEHO RODINU A ROZHODI SE, ZDA BYS TAK CHTELA ZIT. POKUD VASI NEJSOU RASISTI, BUDE TO NA DOBRE CESTE. POKUD JSOU RASISTI, BER HO NA ZAHRADU JAKO KAMARADA A POZVI SI VICE LIDI. PROSTE NEJAKA OSLAVA NECEHO - KONCE PRAZDNIN, ATD. JDE O TO, ABY SI HO NENAPADNE VASIM PODSUNULA A POZNALI HO SAMI, JAKY ON JE... JEN TAK MAS SANCI, ZE TI VASI NEROZBIJOU.
Poslední diskuze v láska a sex
- Už nemiluje - bez odpovědi
- Trápení pro P. - bez odpovědi
- Potřebuji popradit - 1 odpověď
- Nejde nám se s přítelem milovat :( - 5 odpovědí
- chtel bych vedet jestli se vrati - 2 odpovědi
- jak mám říct jednoduše MILUJI TĚ - 1 odpověď
- miluji ho a on to neví - co mám dělat? - 1 odpověď
- Jak se zbavit strachu z polibku? - 1 odpověď
- Jak ho získat zpět? - 2 odpovědi
- Sexualni napad pro zpestreni - 1 odpověď
- Jak říct miluji tě - 4 odpovědi