nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Dárek pro kluka

Autor: wickovka, datum: 02.07.10 01:07, odpovědí: 11

Můj kluk bude mít příští týden narozeniny... 17 let a já vůbec nevím,co bych mu měla koupit...Děkuju za všechny nápady a rady

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Dárek pro kluka
Autor: kai, datum: 06.07.10 13:59

to zaleží co má rád jaké má zajmi podle toho se rozhodneš. co mu koupit.

Autor: bagi, datum: 15.08.10 20:19

Taky mám otázku..s mým klukem spolu budeme 6 měsíců a on mi chce dát dárek..musím něco taky vymyslet..Co by to mělo být? Děkuju předem za odpověď

RE(2x): Dárek pro kluka
Autor: kai, datum: 16.08.10 09:08

No to záleží co se mu libí a jaké má zájmy anebo mu kup něco co si myslíš že mu udělá radost.možností je hodně akorát si vybrat.

Autor: andy, datum: 02.09.10 11:03

klidně vtipný trenky

RE(3x): Dárek pro kluka
Autor: kai, datum: 02.09.10 17:13

Jo klidně můžou být.

Autor: penny, datum: 11.02.11 18:51

No podle toho co má rád a tak ale vždycky potěší třeba prstýnek, náramek nebo řetízek s chirurgické oceli, nějaké vtipné trenky , nebo hrnek s potiskem (s oblébeným zpěvákem,hercem nebo kreslenou postavičkou), oblíbenou čokoládu nebo i flašku sedmičky ... vše jsem vyzkoušela a zatím se to vyplatilo tak si vyberte

Autor: ronika, datum: 05.10.10 11:25

Taky beru trenky, ale určitě by bylo dobré mu dát něco, co by nosil pořád při sobě, třeba nějaké tričko, nebo náramek, záleží, co má rád.

Autor: kai, datum: 05.10.10 16:59

No to jo a nebo prstínek.

Autor: dania, datum: 06.10.10 02:54

Hi, my name is Miss Dania Bakari, i come across your profile today which looks nice to me and i am interested in having a good relationship with you. I will tell you more about me and send my pictures to you as soon as you reply my letter to my email.( dania4god@yahoo.com ) i will be waiting for your mail soon. Yours Sincerely Miss Dania,

...

Ahoj, jmenuji se Miss Dania Bakari, i přijít přes váš profil dnešního dne, jenž se dívá na mě milá a mám zájem mají dobrý vztah s vámi. Řeknu vám více o mě a pošlete moje fotky na vás, jakmile si můj dopis odpovědět na můj email. ( dania4god@yahoo.com ) i bude čekat na svou poštu brzy. S pozdravem slečna Dania,

Autor: uwinka, datum: 17.11.10 14:51

Kup mu adrenalinový zážitek - na zapakateli ho seženeš za super cenu

Autor: ja, datum: 23.01.11 18:30

Ahoj...Valentýn se blíží..a taky nevím co mám koupit mojemu klukovi...plysacci se srdickem nebo polstarek ve tvaru srdicka se mu zda te oc luka nepotesi..ze se jen tak tvari...asi mu koupim merci nejspis ve tvaru srdicka a treba k tomu trenky...s nakym legracnim obrazkem neco s nakym zamilovanym napisem... a mmozna toho plysaka...ae to asi ne...co myslite...? dik za odpoved.. )

Poslední diskuze v láska a sex