- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Udělala bych cokoliv aby mi věřil
Více jak před půl rokem jsem podvedla mého kluka. Moc mě to mrzí a stále na to nedokážeme zapomenout. Pořád spolu sice jsme..ale už to není jak to bývalo
já ho strašně miluju a už bych tu chybu neudělala...udělala bych cokoliv na světě abychom byli zase oba šťastní
ale on už to vzdal
chová se ke mě jako ke kamarádce a už spolu ani nemluvíme
už měsíc se kvůli tomu trápím. mám šílené deprese, pořád brečím..nedávám to
...chtěla bych, aby mi zase začal věřit..
udělala jsem mu zlé věci..ale změnila jsem se
jak ho mám přesvědčit?

Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
těžká situace to je těžký mohla by jsi ho požádat o druhou šanci ale ztracena düvěra se špatně obnovuje ale jde to.Duležite je aby tě vyslechl .neodpustíti asi uplně a hned ale možná ti odpustí trochu a po čase se to dá do dtarych kolejí aspon trochu.Deprese jsou hnus mam je někdy taky jsou děsny .já vím musí to byt protebe těžký.Někdi uděláš blbost a ani nevíš jak.a nasledky tě tíží .jestli tě vyslechne a pochopí že to byla pořádna blbost a hloupost že to byl vekly velky omyl tak bi mohl dát druhou šanci.No ale jestli tě miluje celím srdcem a duší tak bi ti mohl dát druhou šanci sice s těžkym srdce ale mohl by . pokud ho opravdu myluješ z celeho srdce tak by ti mohl dát šanci.Já doufám že ti ji dá musí to proměj byt velka zrada od tebe ale jestli tě myluje dá ti šanci.Doufám .
ahojky, mě zase podvedl přítel a už je to rok a pořád mu nevěřím tak jako dřív
ale jsem spolu štastni protože když potřebuju pomůžemi třeba když se to stalo tak jsme byli v háji nemluvili jsme spolu ale pak jsem za nim chodila třeba s rozbitýma věcma jestli mi nemůže pomoct a protože tomu rozumí a baví ho to opravovat tak na tom jsme to postavili znova i když se najdou časy kdy se pořád hádáme ale navzájem se millujem zkus co dělá nejradši tak aby ti pomohl a třeba to zafunkuje ale hlavně to chce čas a hlavně mu to pořád nepřipomínej pak to bude v háji
Poslední diskuze v láska a sex
- Už nemiluje - bez odpovědi
- Trápení pro P. - bez odpovědi
- Potřebuji popradit - 1 odpověď
- Nejde nám se s přítelem milovat :( - 5 odpovědí
- chtel bych vedet jestli se vrati - 2 odpovědi
- jak mám říct jednoduše MILUJI TĚ - 1 odpověď
- miluji ho a on to neví - co mám dělat? - 1 odpověď
- Jak se zbavit strachu z polibku? - 1 odpověď
- Jak ho získat zpět? - 2 odpovědi
- Sexualni napad pro zpestreni - 1 odpověď
- Jak říct miluji tě - 4 odpovědi