nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Nechápu svého kluka

Autor: zaneeeeeet, datum: 12.07.10 12:26, odpovědí: 1

Můj kluk nechce jít k nám domů.Zvala jsem ho několikrát a říkala,že to mým rodičům nevadí,ale nezabralo to.Chce se setkávat jen někde venku a vždycky jdeme někam do přírody→kde jsou neznámí lidé,třeba se stydí.Fakt nevím ,co si o tomhle mám myslet a jak ho přesvědčit,aby šel k nám domů.Navrhovala jsem mu,že by jsme na naší zahradě mohli třeba stanovat a taky nesouhlasil.Chození ven mě už moc nebaví,protože vždycky někam dojdeme a sedneme si na lavečku a za pár hodin se zvedneme a jdeme zase domů... Před pár dny mě napadlo,že od něj vlastně už nic jiného čekat nemůžu ,jen to ,že se budeme vídat venku,takže žádné výlety ,společné akce atd.A když jsem nad tím tak přemýšlela,tak jsem zjístila ,že tohle mě nebaví... já chci prostě víc,aby jsme se setkávali někde jinde a na jiných akcích né pořád chození ven ,úplně někde mezi neznámí lidi.Přitom všichni naši známí už to ví,že spolu chodíme,takže nevím ,v čem je problém ... Děkuju za rady...

Upozornění
Tato otázka je 577 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Nechápu svého kluka
Autor: darkdeath, datum: 13.07.10 11:15

Ahoj ja bych ti rekla bud rada! pokud mate jeste krasny vztah. pokud chodite do prirody. meli jste treba piknik nebo tak?..a pokud jde o to ze k tobe nechce chodit..tk to treba nejprve zkus kdyz budes sama doma. Ale vsechno chce cas! nebo mu rekni ze to te nebavi. a jak si to predstavujes.

Poslední diskuze v láska a sex