nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Asi nejsem připravená

Autor: misha, datum: 17.07.10 10:40, odpovědí: 0

Strašně dlouho jsem zamilovaná do jednoho kluka... ve škole jsme se na sebe pořád dívali a flirtovali spolu,sice jsme se bavili jen přes PC a SMSky,ale strašně dobře jsme si spolu rozumněli.Chtěla jsem s ním chodit a být s ním.Tedka nedávno byla u nás zábava a mě napadlo,napsát tomu klukovi a pozvat ho,aby za mnou přišel na tu zábavu.Nečekala jsem,že by vůbec dorazil a tak jsem byla v pohodě.Jenže najednou jsem ho tam zahlídla(přišel proto,že ve škole jsem se hodně sblížila s jedním klukem,tak chtěl být lepší a nechtěl mě ztratit)Tak jsme ten večer tam byli spolu.Já jsem udělala ten první krk a chytla ho za ruku.Druhý den jsme si psali,že nás tam vidělo hodně lidí a že si myslí,že spolu chodíme,tak jsme se nějak dohodli na tom,že to oba taky tak bereme a než jsem se stačila spamatovat,tak jsem s ním začala chodit a pak už to začalo,začali jsme chodit ven,držet se za ruce,líbat atd.No a já tedka mám takový divný pocity... najednou mě nebaví s ním chodit ven,když se mě známí na něho ptají,tak jsem naštvaná atd.prostě mě to tak nějak leze na nervy nejrači bych vrátila ten čas ,kdy jsme ve škole po sobě pokukovali a navzájem se snažili o sobe bojovat.Asi to chození s ním přišlo moc brzo,ikdyž jsem to vždycky a dlouho chtěla.Tedka nevím,co mám dělat jestli s ním mám být nebo jak mám tady ty blbé myšlenky vyhnat z hlavy.Já ho miluju a nechci mu ublížit ,ale jak to mám udělat? =(

Upozornění
Tato otázka je 573 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Poslední diskuze v láska a sex