nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Má mě rád?

Autor: jelinek, datum: 22.07.10 17:12, odpovědí: 11

Ahojky, předem se chci omluvit za délku a možná zamotaný příběh. Nejprve bych se měla představit, tak že jsem 23 letá studentka, která před rokem a půl podala inzerát na net. Důvod? Nuda a možná, že i pokus. Oslovilo mě pár kluků ( nejstarší byl o 10 let ode mě ), ale nikdy z toho nic nebylo - prakticky jsme skončili po 1 schůzce. A však našla jsem si tam i dobrého kamaráda.

Letos v únoru jsem nezávazně a po delší době projížděla profily mužů, kteří hledají vážný vztah - narazila jsem na jednoho z našeho města. A on se mi po čase ozval: Ahojky moc rád bych Tě poznal, ale asi Ti bude vadit věk, že?

Ano, dotyčný je ode mě o 19 let starší. No, prakticky od února do dubna-května jsme si napsali pár formálních vzkazů, ze kterých jsem se dozvěděla jen to, že žije s dětmi ( žena mu zemřela ), že má velmi náročnou práci ( voják ). Hodně mi psal věci typu " Dokázala by sis představit vztah s o tolik starším? ", " Víš, nejsem blbej, prostě ten věk - bojím se, už jednou jsem na to dojel. ", a pak taky řeči, když jsem mu řekla, že jsem ho viděla, ale nehlásila se k němu " Proč ses ke mě nepřihlásila? Vím, ke starýmu asi problém ."

No, čas utíkal a on mi dal svý číslo, já jemu svý a prakticky den po výměně mi volal. A tím to začalo - ráno jsem mu psala SMS na dobrý ránko a on odepisoval ( a jak to vypadalo těšilo ho to + sem tam mi napsal večer sám milou SMS ). Týden v kuse, před naší 1 schůzkou mi psal KAŽDÉ RÁNO SMS na pěkný den, ve kterých mě oslovoval " Janičko " a " Zlatíčko " -> bylo mi jasný, že láká kořist. Ok, schůzka nám vyšla až na 4tý pokus. Proč? Někdy nemohl kvůli práci on, někdy já.

A tak jsme se sešli - z mé strany to byl propadák: nemluvila jsem, byla jsem nervózní. On byl vynikající - celé 2,5 hodiny mě bavil, povídal, rozesmíval ... Ale ze mě nic o mě nedostal. Ten den jeho SMS přešly. Dál mě pozval, tentýž večer, na další den k sobě na zahradu - odmítla jsem kvůli práci. Začala jsem o něm přemýšlet.

Stále jsem měla v hlavě jeho slova: " Na sex je lehký někoho sehnat, fakt. Vztah je mnohem těžší. Nezapírám, že jsem se s několika přes inzerát nesešel, sešel, ale nic z toho nebylo". No, abych byla upřímná působil na mě velmi mile a upřímně - mimoto jsem si o něm zjistila nějaký infa a věděla, tak že mi nelže.

Viděli jsme se cca., za týden - změna rolí: on byl unavený, já si docela povídala, ikdyž dle něj " Nejsi moc ukecaná. " Vyšlo najevo, že je to soused mé babičky, skoro soused a tak jsem o něm měla od babuš přehled. Čas šel dál a on, dle mého, nejevil o mě zájem ( nevolal, nepsal, nestýkali jsme se ) a tak jsem mu několikrát dala jasně najevo, že jeho chování beru jako nezájem. Pokaždé byl proti s tím, že to, tak není, že o mě zájem má, a nebo že nemá čas. Nelíbilo se mi to a tak jsem se začala chovat jak rozjetý buldozer: prostě stíhačka, což se asi žádnému chlapovi nelíbí. Ok, čas šel dál a on přišel s tím, že neví co dál? Že se prostě bojí. Dál, že neví co dělat? A nakonec přišel s tím ( po asi 4 denní ignoraci ), že potkal dávnou lásku a uvědomil si, že ji miluje. Popřála jsem mu štěstí a tím to skončilo ( později se ukázalo, že ne ). Mezitím sem tam ( na netu, kde má furt profil/i já ) rozhlašoval jak hledá vztah a sem tam někde, že už nevěří na budoucnost ( to tvrdil i mě ), a že chce jen sex. Asi za týden a něco jsem mu napsala nezávaznou sms: " Jak zvládáš vedra? Zašel bys někdy jen tak na pivko? Jestli jo, kdy a kde? ". Jeho odpověď byla do 5 minut: " Já ted nemůžu, musim zas na služebku ". Byla to pravda, jak se mi doneslo od babuš ... Asi dva dny potom mi volal, zda bych na pivko šla? Nešla jsem - dělám drahoty. Druhý den jsme se potkali - ignorovala jsem ho a on, prý: " Seš na mě naštvaná? Nebuď. Jsi přitažlivá, láká to dobrodružstvím, ale nechci Ti ublížit. " Doprovodil mě k babičce a tam mi ještě stačil říct: " Necháme to jak to je. Nechci Ti ublížit. Jestli chceš, záleží hlavně na Tobě. "

Víte, když srovnám SMS+vzkazy+jeho chování ( to především ) v reálu, tak mi z toho vyplývá, že je to hodný chlap, ale asi nevypočitatelný a především neví co chce Ale v jeho věku nevědet co chce?

Víte, prošel si peklem: ze dne na den přišel o ženu, má na krku 2 dospívající děti, za sebou o 18 let mladší holku, která mu prý zlomila srdce.

K sakru lidi co to je? Zítra nebo o víkend se uvidíme na pivku - já si pomalu čím dál víc uvědomuu, že jsem se do něj zamilovala.

Upozornění
Tato otázka je 400 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: Má mě rád?
Autor: bety®, datum: 24.07.10 00:39

ahoj , tvuj přiběh me dost zaujal ,ale sama nwm co bych na tvem miste delalaOpravdu to vipadá jako by neveděl co doopravdy chce.Zase na jednu stranu se mu celkem nedivím, to co prožil atd mu ostatně dost zaútočilo na jeno nervy a celkově i na život.podle toho co jsi sem psala, nemá život zrovinka lehký,mám dospívajcí děti a navíc se musí starat ještě i o věci o které by se mela starat jeho manželka , kterou nemáMusí to být hrozné . Asi si to všechno nedokáže srovnat . Skus si s ním o tom promluvit jenom vy dva a z očí do očí.Jestli o něj opravdu stojíš a moc tak mu to řekni na rovinu.Skus ho přesvědčit o tom , že společná,štastná budoucnost atd. existuje. a že by jsi mu popřípadě ráda pomohla. Promin moc Ti asi nepomůžuSkusila jsi se seznámit s těmi jeho dětmi,Třeba když si navážeš dobrý vztah s nimi tak to třeba na něj taky určitým vlivem zapůsobíTak dej kdyžtak vědět jak se to vivíjí dál.

RE(2x): Má mě rád?
Autor: jelinek, datum: 24.07.10 08:49

Ahoj děkuju Ti za pomoc/radu. Víš, já bych mu ráda pomohla, ikdyž je mi jen 22 let a jemu 41 let ( nevypadá na to, nechová se tak ), ale je to hodně těžký. Jeho žena mu zemřela asi před 5 lety ( pokud si dobře pamatuju ) a byla o rok mladší, prý to přišlo nečekaně - neptala jsem se ho co se stalo, vím jen, že byla nemocná. Víš, ono je to hodně složitý ( napsala jsem to hodně stručně ): já jeho dvě holky ( 18 a 20 let ) znám od vidění - náhoda tomu chtěla, že jsme celý školní rok spolu jezdily busem do školy a prakticky je znám jen od vidění - netrvalo mi dlouho, abych si je dala s tatínkem dohromady, protože jsou mu hodně podobné :o) Neznám je, znám je jen od vidění a co jsem, tak vysledovala, tak ta starší je pohodová holčina, ta mladší je ... No, ještě puberťák. Ani jeden z nich se zřejmě nesrovnal s odchodem jejich mamči. Proč? Protože jsem párkrát zaslechla na zastávce tu mladší " Já se zeptám mamky, vlastně táty "., Musím se domluvit s mamčou, teda s tátou. " To i mě málem rozbrečelo. Když jsme si já i on začali psát, tak se mi zdál pohodový chlap - milý, ale dle písmen a toho co psal smutný. Naše 1 rande byl propadák kvůli mě, jak jsem už psala únava a nervozita na mě dolehly. Ale nějak mě dostal - byl aktivní, zábavný :o) A navíc polibky, které mi dal - no, prostě jsem se zamilovala. Ale časem jsem zjistila, že hledá jinde ( což nezapíral ), oslovuje je taky zdrobnělinou jména ( což neberu ), ale později mě docely vytočilo to, že hledá i jen sex, že už na vztah nevěří a tak jsem prostě zpanikařila - byla jsem jak rozjetý buldozer ( prostě stíhačka ) a on se stáhnul do ignorace a zřejmě se vymlouval ( viz., to jeho " Potkal jsem dávnou lásku a uvědomil si, že ji miluju " ) - > hm, potkal, ale spolu nejsou. Já mu neberu, že má jako voják-záchranář spoustu práce, která je hodně fyzicky i psychicky náročná ( když mi vyprávěl o klukovi, který se oběsil pár minut potom co s ním Pavel mluvil, tak bylo vidět, že ho to vzalo ). Chtěla bych mu pomoci - uvědomuju si do čeho jdu - uvědomuju si jeho věk, jeho závazky. Narovinu m iřekl: nemůžu plánovat víkend, nemůžu jen tak někam odjet, nechci děti, nemůžu se kvůli holkám 6 let ženit ... OK, všechno beru - cítím, že ho chci poznávat. Ale lidi ( a ti starší především ) mě od něj odrazují - když chlap prý neví co chce, do všeho ho musí holka pomalu nutit, tak to nikdy nedopadne dobře. To beru, ale když pak srovnám realitu jak se chová, a pak vše okolo, tak mi to hlava prostě nebere. Uvědomuju si, že neví co chce - když jsem se ho narovinu zeptala, tak mi odpověděl: že chce s někým být, že je pěkný když na něj někdo myslí a on na ni, starat se o sebe navzájem. A pak dodal: " Ono není na škodu mít vedle sebe mladou hezkou holku ". Neví co chce a to se asi v jeho věku těžko změní.

Jeho holčiny neznám a pochybuju, že se s nima dám nějak dohromady, protože do školy s nima už nebudu jezdit. A navíc co mě občas zaráží je jeho chování: viz., včera. V 16:55 jsem mu psala jak vidí dnešek? ( měli jsme se sejít ), ihned mi odepsal " Ahoj Luci, asi blbě, tak na 90% " a přitom za 20 minut byl na netu a četl ( neodepsal ) na vzkaz mé kamarádky, můj nečetl a to se nestalo poprvé - sem tam se stalo, že byl na netu - já mu napsala ( a kamarádka též - mám přístup k jejímu profilu ): jí odepsal a ihned zmizel, ale mě ne a pak se mi omluvil " že prý nemá pořád čas " + smutný smajl.

Nevím ,ten chlap je zjevně psychicky v háji, ale z části si za to může sám - léčil se u psychologa, ale skončil to. Jak já mu mám ukázat, že o něj stojím? Že mu chci pomoci a když nevyjde vztah, tak budu alespoň kamarádka? Šla jsem do toho po hlavě ( neočekávala jsem NIC, ale změnilo se to - zaljubila jsem se ) a ukázala jsem se jak stíhačka ( ve skutečnosti jsem jen zpanikařila ).

RE(3x): Má mě rád?
Autor: jelinek, datum: 24.07.10 10:04

Tak jsem mu napsala " Tak že hledáš jen nezávazný vztah? ". Odpověděl mi " asi ano,nejspíš nemám na to s někým být pořád ". Hmm, teď čekám na odpověď - co si pod tim představuje.

Autor: angelica, datum: 25.07.10 18:43

Ahojky ... nevím moc co bych ti napsala, jen si prosím dobře rozmysli do čeho půjdeš když budeš s ním. Si mladá a třeba teď když jsi zamilovaná tak si dokážeš představit společnou budoucnost i s tolika omezením a za 5 za 10 let?

Já jsem potkala jednoho muže - je o 13 let starší a má syna. Nejdříve sme spolu byli jen jako bokovka a já jsem to tak brala a chápala. Ale když jsem si uvědomila že ho miluju, došlo mi , že takhle to nechci. Mám nějaké plány do života, chci mít děti, manžela, ... a s někým kdo už má další život? Dala jsem mu ultimátum - buď já a nebo jeho přítelkyně, jinak ne ... a zdá se že asi vyhrávám. Každopádně chci tím říci, dobře zvaž jestli ti ten člověk dokáže dát vše co potřebuješ a nemyslím teď po materiální stránce =)

Každopádně přeji správné rozhodnutí a hodně štěstí ať už s ním nebo bez něj

Autor: jelinek, datum: 25.07.10 18:52

Je to tezke, zvlast kdyz mi napsal co si predstavuje pod nezavaznym vztahem ( on neni zadany, nikoho nema, zije sam ), ale zda se mi, ze je zklamany,a ze mi neveri - nedivim se, nezna me a ja jsem se mu ukazala ve spatnem smeru. Uvidime, snad se v patek sejdeme

Autor: angelica, datum: 25.07.10 22:58

Po tom co zažil se nedivím ... ale to je všechno otázka času, pokud se rozhodneš že to zkusíš a pustíš se do toho naplno tak myslím že pochopí že to myslíš vážně. Ať vám to vyjde =)

Autor: jelinek, datum: 26.07.10 08:20

Vite, VSICHNI me od neho odrazi:

- ze se mu vnucuju

- ze nevi co chce

- ze mi jen bude ublizovat

- ze jeho chlap ma byt rozhodnuty v jeho veku

Hm, ale ja ho znam nejenom z reci, ale i z toho jak se chova " Nejsem zadnej uchyl, kdyby ano, sejdu se s tebou anonymne nekde v lese. Nejsem zadny pako a masochista, to jedine na sebe. Nemas se ceho bat. Bud to vyjde, a nebo ne. O nic jinyho nejde. " To mi rekl hned prvni den kdyz jsme se poznali, ALE zamotal mi hlavu a ja prave nevim co delat? Zvlast potom co mi rekl, ze chce asi nezavazny vztah.

Autor: mia, datum: 31.07.10 09:18

AHOJ, BUD LISKA PODSITA. SOUHLAS S NEZAVAZNYM VZTAHEM. BUD TY TA, KTERA RIKA ZE NEVI JESTLI BY TO MOHLO FUNGOVAT, ZE JE MEZI VAMI VEKOVY ROZDIL. PROSTE ZE TED TO CHCES NEZAVAZNE. OBCAS SI S NIM ZAJDI NA KAFE, NERES TO, DOBRE SE BAV. MEJ HO ZA KAMARADA... SAMA UVIDIS, ZE KDYZ SE ZAMILUJE, TAK TO POZNAS A ON SAM UDELA VSE PROTO, ABY TE DOTLACIL KE ZMENE NAZORU. V KAZDEM PRIPADE S NIM NESPI A NESKAKEJ MU DO POSTELE TAK DVA MESICE

JESTE BYCH HO ZKUSILA VYPROVOKOVAT. KAM CHODI? UKAZUJ SE MU NA OCI, V PLAVKACH, S KAMARADY, SE PSEM... KDYZ ZADNE NEMAS, NEJAKE SI RYCHLE SEZEN NAPR. SE ZAKLADKY KAMOSKA, ZE SE PŮJDETE OPALOVAT NA ZAHRADU K BABINE. (ALE LEPSI JE PRAVE KAMOS. ABY ON ZARLIL, ALE ZASE ABY SI NEMYSLEL, ZE TAM MAS JINEHO... TAK TO BYCH SE ASI NEOPALOVALA V PLAVECKACH, ALE SBIRALA S NIM U BABINY JABKA.PROSTE NECO NEVINNEHO). JDE O TO, ABY VAS VIDEL.

PROSTE MU NEUKAZUJ ZE MAS ZAJEM, NEPIS, NESTIHEJ HO - I KDYZ ZE ZACATKU PAR SC HUZEK BUDES MUSET UDELAT TAKTO KDYZ NA TEBE SERE.. BEZ SI KOUPIT NECO PEKNEHO, ALE NE PRILIS VYZYVAVEHO. TED NEMUZES NIC RICT, JAK TO DOPADNE. SAMA UVIDIS, JESTLI JE VAM SPOLU DOBRE... KDYZ TE NEKAM ZVE TAK TOHO VETSINOU VYUZIJ. NEJSI NA TOM TAK ABY SIS VYMYSLELA AZ MOC, I KDYZ DOSTUPNOST PORAD VZDY A KDKOLI - NIKDY.

TY LOVIS A DELEJ TO CHYTŘE

Autor: jelinek, datum: 31.07.10 09:26

Pekny dekuju, ale vis ... Nejak se to zmenilo. Komukovali jsme virtualne, posledni 2 schuzky opet padly ( zase byl v praci, nelhal mi ), ale me uz dosly nervy! Vyjela jsem na nej s docela ironickym tonem. Prej, ze mi nelze. Hm, jenom ze ac jsem se to snazila zamaskovat, tak ... Proste a jednoduse mi zase zopakoval REKL JSEM TI ZE SE NEHODLAM VAZAT, jdu spat, dobrou ( pritom furt visel na netu a psal si s jinou + makal - tu holku znam, tak ze to vim ). A ja? Ja mu DEBIL napsala " Bys aspon mohl napsat, ze si jdeme kazdy po svem? Sbohem. Ale toho se asi nedockam, co? " A on? NIC,ABSOLUTNE NEREAGOVAL, PRECETL, ALE NEREAGOVAL - co z toho vzit? Kdyz mi poradis, tak mu napisu neco z toho Tveho textu-rady, ju?

P.s: vis., muj hlavni problem je ten, ze ja jsem nezkusena, hodne nezkusena - sex jsem mela 1x ( neplanovane a ne z lasky s jednim zenacem-kamaradem ) a proste se bojim, ze se vysmeje 23lety holce,ktera nema zkusenosti

Autor: jelinek, datum: 31.07.10 09:55

Napsala jsem mu toto: Zlobíš se na mě? To bych fakt nechtěla. Já myslim, že jsme se pochopili, ne? Ikdyž zezačátku to, tak nevypadalo ( ale za to může psaný text, dle mýho ). Momentálně se kvůli nedostatku času vázat nemůžu ... Ale chci i kamaráda-milence, jasné? Přeji prima víkend, jdu užívat sluníčka

Jinak ted se mu ozyvat sama nebudu, treba se stane, ze se nekde u nej pred domem nahodou potkame - jeho soused, ktery je muj kamarad, ale oni se neznaji, tak ten na me prestava mit cas, tak ze spoleham na plavky ) Jinak ver mi, ze s nim do postele JEN TAK NEPUJDU, zname se od cervna ( osobne ) a nejsem fkat zkusena a predevsim devka

Autor: veverka, datum: 05.01.11 16:17

Děvče, neblázni.Jsi mladá, máš život před sebou. Člověk v jeho věku by opravdu měl vědět, co chce. Ty si najdi kluka k sobě a ne starosti s jeho rodinou. Jednou budeš chtít mít svoje děti. ty jeho by Tě taky nemusely vůbec akceptovat. Vím o čem mluvím. Mám už životní zkušenosti.Měj rozum!

Poslední diskuze v láska a sex