- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Využívá mě jako děvku?
Ahojky, předem se chci omluvit za délku a možná zamotaný příběh. Nejprve bych se měla představit, tak že jsem 23 letá studentka, která před rokem a půl podala inzerát na net. Důvod? Nuda a možná, že i pokus. Oslovilo mě pár kluků ( nejstarší byl o 10 let ode mě ), ale nikdy z toho nic nebylo - prakticky jsme skončili po 1 schůzce. A však našla jsem si tam i dobrého kamaráda.
Letos v únoru jsem nezávazně a po delší době projížděla profily mužů, kteří hledají vážný vztah - narazila jsem na jednoho z našeho města. A on se mi po čase ozval: Ahojky moc rád bych Tě poznal, ale asi Ti bude vadit věk, že?
Ano, dotyčný je ode mě o 19 let starší. No, prakticky od února do dubna-května jsme si napsali pár formálních vzkazů, ze kterých jsem se dozvěděla jen to, že žije s dětmi ( žena mu zemřela ), že má velmi náročnou práci ( voják ). Hodně mi psal věci typu " Dokázala by sis představit vztah s o tolik starším? ", " Víš, nejsem blbej, prostě ten věk - bojím se, už jednou jsem na to dojel. ", a pak taky řeči, když jsem mu řekla, že jsem ho viděla, ale nehlásila se k němu " Proč ses ke mě nepřihlásila? Vím, ke starýmu asi problém ."
No, čas utíkal a on mi dal svý číslo, já jemu svý a prakticky den po výměně mi volal. A tím to začalo - ráno jsem mu psala SMS na dobrý ránko a on odepisoval ( a jak to vypadalo těšilo ho to + sem tam mi napsal večer sám milou SMS ). Týden v kuse, před naší 1 schůzkou mi psal KAŽDÉ RÁNO SMS na pěkný den, ve kterých mě oslovoval " Janičko " a " Zlatíčko " -> bylo mi jasný, že láká kořist. Ok, schůzka nám vyšla až na 4tý pokus. Proč? Někdy nemohl kvůli práci on, někdy já.
A tak jsme se sešli - z mé strany to byl propadák: nemluvila jsem, byla jsem nervózní. On byl vynikající - celé 2,5 hodiny mě bavil, povídal, rozesmíval ... Ale ze mě nic o mě nedostal. Ten den jeho SMS přešly. Dál mě pozval, tentýž večer, na další den k sobě na zahradu - odmítla jsem kvůli práci. Začala jsem o něm přemýšlet - zdál s ehodný a upřímný.
Stále jsem měla v hlavě jeho slova: " Na sex je lehký někoho sehnat, fakt. Vztah je mnohem těžší. Nezapírám, že jsem se s několika přes inzerát nesešel, sešel, ale nic z toho nebylo". No, abych byla upřímná působil na mě velmi mile a upřímně - mimoto jsem si o něm zjistila nějaký infa a věděla, tak že mi nelže.
Viděli jsme se cca., za týden - změna rolí: on byl unavený, já si docela povídala, ikdyž dle něj " Nejsi moc ukecaná. " Vyšlo najevo, že je to soused mé babičky, skoro soused a tak jsem o něm měla od babuš přehled. Čas šel dál a on, dle mého, nejevil o mě zájem ( nevolal, nepsal, nestýkali jsme se ) a tak jsem mu několikrát dala jasně najevo, že jeho chování beru jako nezájem. Pokaždé byl proti s tím, že to, tak není, že o mě zájem má, a nebo že nemá čas. Nelíbilo se mi to a tak jsem se začala chovat jak rozjetý buldozer: prostě stíhačka, což se asi žádnému chlapovi nelíbí. Ok, čas šel dál a on přišel s tím, že neví co dál? Že se prostě bojí. Dál, že neví co dělat? A nakonec přišel s tím ( po asi 4 denní ignoraci ), že potkal dávnou lásku a uvědomil si, že ji miluje ( avšak stále hledá, tak že není zadaný ). Popřála jsem mu štěstí a tím to skončilo ( později se ukázalo, že asi ne ). Mezitím sem tam ( na netu, kde má furt profil/i já ) rozhlašoval jak hledá vztah a sem tam někde nějaký, že už nevěří na budoucnost ( to tvrdil i mě ), a že chce jen sex. Asi za týden a něco jsem mu napsala nezávaznou sms: " Jak zvládáš vedra? Zašel bys někdy jen tak na pivko? Jestli jo, kdy a kde? ". Jeho odpověď byla do 5 minut: " Já ted nemůžu, musim zas na služebku ". Byla to pravda, jak se mi doneslo od babuš ... Asi dva dny potom mi volal, zda bych na pivko šla? Nešla jsem - dělám drahoty. Druhý den jsme se potkali - ignorovala jsem ho a on, prý: " Seš na mě naštvaná? Nebuď. Jsi přitažlivá, láká to dobrodružstvím, ale nechci Ti ublížit. " Doprovodil mě k babičce a tam mi ještě stačil říct: " Necháme to jak to je. Nechci Ti ublížit. Jestli chceš, záleží hlavně na Tobě. " Stalo se, že jsem ho párkrát zažila prostě divnýho: zanedbaný ( neoholený ), bez nálady a tak si myslím, že je psychicky v háji. Tvrdil mi, že rok s nikým v práci nemluvil ( potom co mu zemřela žena, která s ním pracovala ), že chodil k psychologovi, alemísto pomoci si vyměňovali recepty ( vášnivý kuchař ) a pak přišla nějaká holčina, která mu zlomila srdce.
Víte, když srovnám SMS+vzkazy+jeho chování ( to především ) v reálu, tak mi z toho vyplývá, že je to hodný chlap, ale asi nevypočitatelný a především neví co chce Ale v jeho věku nevědet co chce? Lidi, kterým jsem o něm říkala mi radí, abych ho hodila za hlavu a hleda jinde.
Víte, prošel si peklem: ze dne na den přišel o ženu, má na krku 2 dospívající děti, za sebou o 18 let mladší holku, která mu prý zlomila srdce, tak nějak chápu jeho stav, ale stejně ... Líbí se mi, chci ho poznávat.
K sakru lidi co to je? Zítra nebo o víkend se uvidíme na pivku - já si pomalu čím dál víc uvědomuu, že jsem se do něj zamilovala.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Poslední diskuze v přátelství
- Je konec? Prosím pomozte, - bez odpovědi
- Zrada Nej Kámošky - bez odpovědi
- Co si mám myslet?:/ - bez odpovědi
- Je víc přátelství nebo láska? - 3 odpovědi
- zamilovana do kamarada - 2 odpovědi
- byla to kámoška vůbec? - 2 odpovědi
- nej kámoška aneb sbohem - 1 odpověď
- jak začít - jak ji někam pozvat - bez odpovědi
- miluju ji - jak ji vyhnat z hlavy? - 2 odpovědi
- ubližila jsem? a co dál - 9 odpovědí
- přátelství - chci už něco víc - 3 odpovědi