- láska a sex (839)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (46)
- ostatní (100)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Jak získat zpět svou lásku?
Moc ráda bych slyšela váš nazor na to co se stalo mě a mému milovanemu. Začlo to moc krásně, travily jsme spolu volny čas. On pracovně je na cestach, takze vikendy byly nase a uzivaly jsme si je...bohuzel nase laska trvala jen mesic a dvanact dni a bojim se ze to byla moc kratka doba na to aby poznal ze by to mohla byt laska... mela jsem strach z opusteni partnera protoze to bylo moc krasne on je moc hodny kluk, nikdy mi neublizil, nikdy proste nic zleho z jeho strany jsem nepocitila. Daval mi jen to krasne...vzdy kdyz ale odejel mela jsem strach a to jsem mu i psala, ze to tu bez nej nezvladam, ze se bojim, ze uz nechci...snazil se najit praci aby neodjizdel ale v tehle dobe to neni lehke...muj strach byl taky s toho ze mel partnerku predemnou 7let, ona ho po trech letech podvedla kdy ji to odpustil, kdyz mely pred svatbou po 7letem vztahu podvedla ho znova..ale ja se bala navratu k ni i kdyz on me porad presvedcoval ze me miluje a to by se nestalo, ze je mu semnou krasne. planovaly jseme si spolecnou budoucnost opravdu vse bylo moc krasne, az jsem tomu neverila a mele s toho asi strach. Obcas jsem byla i hnusna kdy jsem si ho nevsimala, nedala mu ruku, pusu..nic..zpetne me to vse moc mrzi protoze to je nejuzasnejsi clovicek na svete..bohuzel ale on to uz nevydrzel vypenil a napsal sms ze uz takhle nemuze, ze ho to odeme odpuzuje, ze uz dal nechce a nemuze...v soboru jsem se snim sesla a on mi zopakoval ze uz proste dal nemuze , ze byl nestastny, ze ho to odeme odpudilo a ze me nemiluje, ze chce byt sam ze nikoho nechce. ze muze byt max. muj kamarad, nechapu to skrz to ze jeste v pondeli kdyz odjizdel tak psal jak me miluje, den pred tim rikal jak je semnou stastny a jak by si me klidne vzal samozrejme postupem casu , kdy jsme si to tak nak dopredu rikaly ze by to bylo krasne , ale nikam jsme rozhodne nespechaly. po te rekl ze se ozve a druhy den si prijede pro veci, ze je potrebuje a ze jede na 14 dni pracovne mimo republiku...naposeldy jseme se videly tedka v sobotu 24..7 a vcera se neozval ani si pro veci neprijel. dneska odjizdi na tech dlouhych 14 pryc
.. ja ho miluji chtela bych to vratit zpatky, ukazat mu ze proste jsem si uvedomila co pro me znemena, ze ten mu strach co me zahnal do kouta byl spatnej, ze me sceny proste byly uplne zybtecne a ze je to clovek na kterem mi zalezi...nechci ho ztratit..asle vubec nevim tedka co mam delat..prosim poradte mi...
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj. mam pritele uz vice jak 3,5 let, ze zacatku to bylo strasne krasne asi rok a neco, strasne jsme si vyznavali lasku, planovali budoucnost ze se jednou vezmeme, ze budeme mit deti vlastni barak...znas to?!Jenomze asi po roce a pul jsme si oba sundali ty povestne ruzove bryle...a teprve jsem si uvedomila jakej je...kdyz nekde odjel porad jsem mu psala ze mi je smutno ze mi chybi a at prijede co nejdrive...chvili mi odepisoval ale pak najednou jako by o mne nemel zajem, nepsal, nevolal nic.. Takhle to bylo asi pul roku, pak se nastval a rekl mi ze takhle nemuze dal ze ho to stve a vadi mu jak mu porad pisu, ze nevi jestli mne miluje a takove veci...tak jsem se rorhodla mu nepsat nevolat kdyz nekde odjel a to same kdyz jsem odjela ja. Sice mne to nicilo protoze jsem nevedela jestli je v poradku nebo skym je...docela jsem mu neduverovala protoze mi porad lhal...ale zvladla jsem to, tedkom je vsechno v pohode,kdyz odjede tak mu nepisu a on se dokonce sam i ozve..rekne jak mne miluje skym je a co podnika a ja jsem spokojena Jedna rada je ta ze ho nesmis bombardovat smskama i presto jak moc ho milujes, muzi tohle proste nesnasi, to mi rekl.
Moc dekuji za odpoved, kdyz jak jsem psala rekl ze me nemiluje, nebyl statnej coz jsem nepocitila a uz semnou nechce byt
ja jsem mu tedka nepsala pak chci jen tak z lehka traba zitra napsat jak je , ze jsem chybu uznala, ze se stim snazin neco delat. uz je to tyden co jsem se mu odcizila a nechce me ani videt. hrozne me to mrzi ale taky se bojim ze jsme polu byly jen neco pres mesic a to je moc kratka doba na vse
aby se zamiloval abych mu chybela, aby se mu to jeste rozlozilo v hlave, jak rika nu bohuzel jsem chybu udelala ja rada bych ji i napravila...ale navim zda mi da sanci
moc dekuji ale opravdu , kez by to dobre dopadlo a on se sam ozval
...
Tak to je mi lito
Nevim jak by jsem ti poradila, spis by jsem mu dala chvili cas at si rozmysli co che, uz jste si o tom promluvili? Je dobre si o tom promluvit, i kdyz mesic je docela kratka doba no to mas pravdu.
Skus mu navrhnout at ti da jeste jednu sanci ze ho proste milujes a ze snim chces byt..
Drzim palce at to dobre dopadne
Druhé finále se kvapem blíží! Ještě máte možnost se utkat o účast! O dalších až 30 zájezdů pro svého miláčka se pak bude hrát v sobotu 11. září. http://www.facebook.com/home.php?#!/ZmrzlinyNestle?ref=ts
nu prave me to mrzi ze je to bylo tak kratke.. naposledy jsme se videly a mluvily o tom v sobotu od te doby nic nevidely jsme se zadnej kontakt
mrzi me to udelala bych vse na svete aby to bylo mezi nama dobre, ale nevim nu tedka fakt nemuzu delat nic jineho nez cekat, zda se mu to v hlave rozlezi, bo co a jak nu :/ ale ja nemuzu delat nic jineho nez cekat
... posledne jsme se videly tak to nebylo dobre nu byl odtazitej v tu sobotu, rekl ze ho odpuzuji ze me nemiluje pritom pred par dny predtim jseme byl jak par snu
ale tim ze to bylo tka kratke se bojim ze to hodi za hlavu a nebude to uz resit ani sam ani semnou
zacala jsem ze sebou neco delat abych uz takova nebyla tak jsem se vlozila do rukou odborniku nu ale jestli on mi neda sanci bo neni jiz zamilovanej tak mam stejne smolika
(( kdybych tak vedela co muzu od muzu cekat..tohle jsou nejhorsi dny co prozivam... chtela bych vratit cas...
nemuzes nic jineho nez opravdu cekat, a rekl ti cim ho odpuzujes?jen tema smskama?!
mela jsem strach tkaze me chovani spis byla jsem nekdy az zla, ani pusu jsem mu nedala nebavila se ale pritom me to tedka tak moc mrzi protoze to je supr clovek, hodnej kluk, uplne zlaticko, jen me mrzi ze to takhle je, ja jen koukam na telefon jestli nahodou nenapsal...bo ja mu psat nemuzu nechci ho jeste vic odradit, ale bojim se ze to je konecne..ma u me veci tak porad doufam ze se srkz ne aspon musi ozvat , nu...ja uz mam vazne strach a az tedka teprve opravnenej, nejhoris je odpravdu to ze to byl jen mesic a neco
... ale opravdu bych udelala cokoliv abych vratila lasku mezi nas a vse krasne co bylo..
On teda bydlel u tebe a ma tam veci? Tak mu skus napsat ze ma u tebe veci a kdy asi si pro ne prijede, ze ti rikal ze se pro ne stavi a v urcenys den si neprijel. T se ti ozve predem ze mas hodne prace a nevis kdy budes doma..skus to a uvidis jestli ti napise no...je mi to lito ze to tak dopadlo ale chlapi jsou uz takovi, ja jsem vzdy radsi myslela na to nejhorsi at se neraduji ze se to da zase do kupy...a pak to stejne nevyslo takze jsem nebyla aspon tak moc sklamana a pokud to vyslo tak jsem byla jen rada..Kolik ti je a jemu?
On je doma jen na vikendy a tedka snad jel pryc na 14 dni ja prave nevim nu jak bude doma. u me mel jen pr svych veci bo doma je jen na vikendy ale jezdil i k rodicum , takze byl u me ale uj me ma jen par kousku obleceni nu. ja prave mela strach ze ten vztah je tak krasnej ze to musi zakonite skoncit bo tka stastna jsem byl a nu a koukej jak jsem dopadla
ja bych tak chtela slyset nazor od nakeho chlapa, ja kten to vidi bo co by ho potesilo..fakt jsem na sobe zacala makat a prisla na priciny tech mych nalad nu..jinak nam oboum je 23..ale opravdu se bojim jen doufam, nechtela bych myslet na nejhorsi i kdyz p ote sobote me to moc bolelo co rikal...ale rikal ze umi dat druhou sanci a ze ji u z dal tka proc by ne pat..ale s tou holkou byl 3 roky ale zase ona ho podvedla
tkay se odpudil nemiloval ji a pak se to vratilo ale za tri roky to uz neco prozily nu
ja fakt jen doufam a premyslim ..kez bych vedela jak na tom on nu
Poslední diskuze v láska a sex
- Už nemiluje - bez odpovědi
- Trápení pro P. - bez odpovědi
- Potřebuji popradit - 1 odpověď
- Nejde nám se s přítelem milovat :( - 5 odpovědí
- chtel bych vedet jestli se vrati - 2 odpovědi
- jak mám říct jednoduše MILUJI TĚ - 1 odpověď
- miluji ho a on to neví - co mám dělat? - 1 odpověď
- Jak se zbavit strachu z polibku? - 1 odpověď
- Jak ho získat zpět? - 2 odpovědi
- Sexualni napad pro zpestreni - 1 odpověď