nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Je zadany a ja po nem touzim :-(

Autor: olinka, datum: 27.07.10 13:30, odpovědí: 1

zdravim

chtela bych se zeptat na vas nazor a budu rada kdyz mi i poradite. Je to trosinku zamotany pribeh, vite chodila sem pres rok s uzasnym klukem a jelikoz nam to posledni mesice nak neklapalo a seznamila jsem se s jednim muzem , ktery prozival v tu chvili neco podobneho se svoji divkou. Ani jeden znas svou polivicku za tu doby nikdy nepodvedl, jenze cim vice casu sme spolu travili, nase pohledy se casteji stretavali tim vice nas to k sobe pritahovalo az sme podlehli a prozili spolu uzasny sex. Vycitky mi vsak nedali a musela jsem se se svym pritelem rozejit,nedokazala bych se mu po tom co se stalo podivat do oci. Oba sme to nesli velice tezko a nejspis porad jeste nesem. Ovsem nedalo mi to a s tim muzem jsem se chazela a schazim dal. Ovsem on stale chodi s tou jeho , takze pro nej sem az na druhem miste. Vite ze zacatku slo pouze jen o sex,chtela sem aby to tak i zustalo ale me city k nemu narustaji cim dal vic, nevim co dal. Mam to snad s nim ukoncit? nebo v tom pokracovat? mam mu rict co k nemu citim nebo mlcet? Kdyz nejsem snim musim na nej neustale myslet ale na druhou stranu si rikam jesli ma touha po nem neni jen z duvodu ze vim ze ho nemuzu mit... promin poradte dekuji

Upozornění
Tato otázka je 557 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:

Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:

RE: je zadany a ja po nem touzim :-(
Autor: darkdeath, datum: 02.08.10 11:02

zkus mu rict co k nemu citis...bud to bude u neho stejne nebo ne..aspon budes vedet na cem si.

Poslední diskuze v láska a sex