- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Nevím, co mám dělat
Jsem v zoufalé situaci a nevím jak ven.. Jak už to býva když člověk nechce byt sam..nikdo neni..jak chce byt sám, jak kdyby se roztrhl s nápadníky pytel
( ...byla jsem mesic s klukem nic vazneho on by me porad chtel ale me to nak neleka necim me odtahuje..pak jsem potakla jsem supr kluka nu ale po tydnu se vratil k byvalce s kterou ceka dite... nu a pak se nak po roce v praci do me zakoukal kolega mam ho rada ale nevim nak se bojim vseho dal co na me zkousi... nu a tedka jsem v situaci kdy me chtej vsichni tri...toho prvniho nak neresim nu ..ale ten co jiz nechal svou byvalku snim mi bylo dobre..uz sni neni jen na maleho bude platit aliky...a ten z prace jee moc hodnej milej obetavej hodne moc mi pomaha,ale ja v tom nic nevidim vazneho byt snim jen protoze mi pomaha , da se rict ze soucitu by nikam nevedlo..jsem v situaci kdy davam vsem trema nadeji ani jeden o tom tretim nevi nu a to je tedka pro me ukrune vubec nevim co mam delat
...pooomoooc
(..
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Kolega z práce- on chce něco víc, bohužel bude jen kamarád. U toho muže s díťětem bacha aby to netrvalo zase chvli, pak budes zbytecne zas zklamana.
Ráda bych ti poradila,ale ja takove situace mivam casto,vzdycky poslechnu srdce a ne rozum a pak se trapim,porotze si vyberu toho nespravneho a ten mi ublizi. Hodne stesti
Chtel me jeden kluk,ktery je strasne hodny a zkousi to na me uz asik rok,ale ne ja sem si vybrala kluka,ktery ma samej pruser,huli,ma podminku a skoro na me nemel cas,pac mu byli prednejsi kamosi,nakonec to dopadlo tak ze me po mesici nechal a vatil se k byvalce,ktera ho udala k soudu! Takze jak vidis... je to fakt tezky...ja byt sebou a tebou,tak chodim s tim klukem co ma to dite,ale kdyz uz te jednou nechal aby to neudelal znova,takze kdyby si poslechla rozum,tak by si chodila s tim z prace.
Být tebou tak se rozhodnu pro toho ,který opustil tu bývalou!Bylo ti s ním dobře tak nevidím jediný důvod rozhodnout se pro někoho jiného ,ale je to na tobě jak se rozhodneš
nerekla jsi, ze milujes. Uzivej si, ale ty jo - potrebujes ctvrtyho!
potrebujes ctrvrtyho! Vazne, ani jednoho nemilujes a ani o jednom jsi nenapsala, ze je fakt ten pravej. Tak si ted uzivej a preju stesti k tve "true love."
Poslední diskuze v láska a sex
- pomoc :( - 1 odpověď
- riká miluji tě - bez odpovědi
- Láska, pomoc. - bez odpovědi
- Můj otec mi zakazuje mého přítele! - 1 odpověď
- Vztah na dalku -Jak ho mam ziskat zpět? - 1 odpověď
- Vztah s nevlastní mamkou. - bez odpovědi
- Nevím co mám dělat. - bez odpovědi
- Jak ji dostat zpět? - 3 odpovědi
- Jak jí říci, že ji miluji. - 1 odpověď
- jak se omluvyt - bez odpovědi
- Jak získat zpět svoji lásku - 1 odpověď