nemas flash

Přihlášení

Jméno:
Heslo:

Chci se zaregistrovat.

Venkovní žaluzie
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Kuchyňské dřezy
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Povinné ručení
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.

Zrada Nej Kámošky

Autor: pepitka, datum: 31.10.10 16:37, odpovědí: 0

Před několika má lety sem poznala jednu dívku a od té doby co jsme se seznámily jsme bily pořád jenom spolu,bily jsme jako sestry,jedné druhé jsme stírali tekoucí slzy po tváři,objali když bilo nejhůř naslouchaly když plakalo srdíčko pochopily a pomohli když to bylo v naších sílách pomůžete a když máte po čem jste se tolik trápily a toužily pak už nepotřebujete toho človíčka který vám několikrát pomohl a tolik naučil ale přes

to dal splňuje té své, povinnosti jako nejlepší kámoška i když víte že vás zná jen tehdy když něco

potřebuje přesto jste ji měli rádi a vážily

jedno ho dne sem potřebovala, JÁ tu pomoc, ale nakonec se mi otočila zády a šla proti mně z mim ex klukem spolčili se spolu aby mně trápily a podařilo se jím to,protože to bily oba moje milovány srdíčka který sem tolik milovala po 7 letech kamarádství mně dokázala zradit bila jako má sestra a proto ji nedokážu odpustit do teď mně to od ni bolí hodně jsme toho prožily přísaha li jsme si že nás nikdo nerozdělí a nakonec to udělala ona sama k vůli někomu kdo ji zato vůbec nestál zničila naše přátelství ale i bohužel jeho přátelství z nejlepším přítelem od děctví a nakonec jsme na tom doplatily všechní čtyři, protože moje bývalá láska mě chtěla ubližovat a ona mu vtom chtěla nevině pomáhat,ale ani jeden si neuvědomil že neubližujou jenom mě ale i jemu,protože on ji měl rád a mi všechny jsme to věděly i o mim byvalim příteli že se zamiloval jak mu tak hezký pomáhala mě ubližovat i tomu příteli , a tohle si uvědomit už je příliš POZDĚ i když prej toho jeho kámoše milovala teď jsou spolu a šťastni i když zničila přátelství mezí námi i jeho ze s vím nejlepším přítelem zůstaly nakonec spolu z jeho nejlepším kamarádem...

Upozornění
Tato otázka je 568 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Poslední diskuze v přátelství