- láska a sex (853)
- přátelství (66)
- vzkazy a stížnosti (48)
- ostatní (102)
- založit novou diskuzi
Přihlášení
Lepší bydlení? Kupte si venkovní žaluzie. Velký výběr žaluzií.
Luxusní kuchyňské dřezy, které se stanou ozdobou Vaší kuchyně
Kalkulačka, povinné ručení srovnání sazeb povinného ručení.
Piercing do nosu nebo jazyka?
Ahoj chci si dát piercing do nosu nebo do jazyka,ale nevím co z toho je lepšía co bolí víc..mužete mi prosím odpovědet Děkuju
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
Odpovědi na otázku:
Ahoj.. měla sem obojí, PIERCING DO NOSU: propíchnutí: dá se to vydržet
nebolí to jenom je to nepříjemný ale dá se to vydržet.. a pokud nemáš rýmu,tak stím problémy vůbec nejsou..akorát jestly používáš make-up tak pozor,stim opatrně u toho nosu
jinak pohoda .. a PIERCING DO JAZYKA .. no nechci tě od toho odrazovat,ale je to nepříjemný,propíchnutí sice zas tak nebolí ale druhej den je to hrůza minimálně měsíc nemůžeš jíst:pouze kaše a mě nešla jíst ani tak kaše ani polknout sem pomalu nemohla.. ale když to přes ten měsíc vydržíš tu bolest a nepříjemnost tak pak už bez problému
radila bych nos ale jak chceš ty 
Ahoj, byla jsem dnes na piercingu do nosu a musím varovat, že kdo špatně snáší bolest ať se raděj připraví že to bolí trochu víc. Já už piercingů měla víc ( obočí, jazyk a pod ret) a nejsem žádná padavka, ale tenhle byl z nich tak nejvíc protivnej a bolestivej při tom propíchnutí. Je tam chrupavka a tak je to jiné než kamkoli jinam do kůže či svalu. Pak už je to ale v pohodě a užíváte si ten pocit že ho máte...takže stačí jen zatnout zuby a chvilku vydržet 
ahojky hle newí tady někdo od kolika let si můžeš dát piercing do nosu?!nebo to je jedno
Ahoj, tak propíchnutí jazyka mě kupodivu nebolelo skoro vůbec, jen jsem to pak měla asi tři dny nateklé, takže byl trošku problém se normálně najíst, ale pak už v poho jak otok zmizel. Piercing v nose mám teprve první den, takže zatím můžu porovnat jen bolest a musím říct že propíchnutí nosa bylo pro mně nepříjemné víc, ale dá se to vydržet neboj 
Ahojky hele já mám aj píchlí nos aj jazyk a nebolí to vubec
je to uplně v klidu nos boli potom asik 3 dny a jazyk 5 dni ale je to v klidku takze jestli muzes a chces pichni si klidne oboje neboli to Ahoj Barca
Poslední diskuze v ostatní
- Co mám udělat když se mi líbí moje kámoška? - bez odpovědi
- ubytování v Brně - 5 odpovědí
- Vztah a láska - jak jí to říct? - bez odpovědi
- Facebook STRÁNKA - bez odpovědi
- Svatební veletrh - doporučení - bez odpovědi
- já už nechci jíst :( - 3 odpovědi
- Jak vyjádřit lítost - bez odpovědi
- Oblékání mého přítele je trošku jiné - 1 odpověď
- láska pomoc sex - bez odpovědi
- zdraví, stres, nevolnost - 2 odpovědi
- urazila se a nemluví se mnou - 1 odpověď